Makkelijk geld sparen, 3 hele simpele manieren

makkelijk geld sparen

Geld sparen is nog niet zo makkelijk voor iedereen. Dat kan verschillende redenen hebben. Je kunt bijvoorbeeld een gat in je hand hebben maar het andere uiterste is dat je gewoon niet voldoende verdient om elke maand een bedrag weg te leggen. Gelukkig zijn er ook andere manier om geld te sparen. Wil jij ook makkelijk geld sparen? Lees dan zeker deze blogpost.

Klantenkaart bij de supermarkt

Makkelijk geld sparen is bij mij begonnen met een klantenkaart van de Vomar. Dat is een supermarkt die volgens mij alleen in Noord-Holland gevestigd is. Je kunt een Klant is Koning kaart aanvragen en kunt bij elke boodschap die je doet spaarpunten kopen. Bij elke 10 cent die je uitgeeft koop je voor 1 cent een spaarpunt. Daarover krijg je 6% premie. Op dit moment heb ik een puntensaldo van 2253 en kan ik €23,43 laten uitbetalen als ik wil. Het is niet veel, maar toch krijg je meer rente dan bij een bank en heb je het eigenlijk niet door dat je iets extra’s uitgeeft.

Sparen met online spaarprogramma’s is makkelijk geld sparen

Online spaarprogramma’s zijn ook hip en ik moet zeggen dat ik er ook wel fan van ben. Zelf ben ik fan van Euroclix. Ken je dat? Deze hebben een extensie die je kunt installeren in Google Chrome en als je op een website komt waarmee je Clix kunt sparen dan kleurt het icoontje oranje. Als je daar op klikt zie je wat informatie en kleurt hij groen. Op dat moment is het zo dat als jij wat aanschaft via die website, het geregistreerd wordt en je dus Clix verdient die je later kunt laten uitbetalen. Makkelijk geld verdienen vanuit huis, toch? Ik heb al vaker via hen uitbetaald gekregen dus ik weet dat het 100% te vertrouwen is.

EuroClix, veel kortingen en aanbiedingen

Je geld op de bank zetten

Op mijn persoonlijke blog schreef ik een artikel dat ik meerdere bankrekeningen heb geopend voor meer overzicht. Zelf ben ik klant bij de KNAB bank, zowel privé als zakelijk en dat vind ik een hele fijne bank. Je kunt zoveel spaarrekeningen open als je wilt dus kun je heel gemakkelijk potjes maken en deze namen geven. Ik heb op dit moment 3 spaarrekeningen voor verschillende doelen en daar zet ik een bepaald percentage op per maand. Naar gelang het inkomen dat binnenkomt is het met percentages dus goed te verdelen.

Wat is voor jou de beste tip om makkelijk geld te sparen?

Photo by Katie Harp on Unsplash

Lees ook:
3x snel geld verdienen op een makkelijke manier
Woningruil, de manier om snel te verhuizen
Welkom op budgetliefde.nl

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *